Zet 2019 feestelijk in met een originele oudejaarsavond op zee

P&O Ferries zorgt voor een spetterende oudejaarsavond

Ook op de laatste dag van het jaar zal de ‘Pride of York van P&O Ferries uitvaren, hoewel het schip deze keer geen koers zet naar het Britse Hull. Vanuit de haven van Zeebrugge brengt het feestvierders voor het derde jaar op rij naar Oostende voor een unieke eindejaarsbelevenis. De passagiers kunnen genieten van onder meer een heerlijk diner, heel wat bubbels en een dansavond tot in de vroege uurtjes op de tonen van coverband De Fellas. Kers op de taart: het beste uitzicht op het spectaculaire vuurwerk in Oostende!

Zorgeloos van Oud naar Nieuw in een unieke setting

De schepen van P&O Ferries voeren dagelijks een nachtvaart uit naar Hull. Op oudejaarsavond mag het net dat tikkeltje meer zijn en aldus maakt de klassieke overtocht plaats voor de Oudejaarscruise. Feestvierders kunnen op 31 december genieten van een spetterende en zorgeloze avond met bubbels, een uitgebreid diner, live-entertainment door coverband De Fellas en een overnachting aan boord in een van de comfortabele slaapcabines. Indien het weer het toelaat, verlaat het schip de haven en zullen de gasten een exclusief zicht hebben vanop het dek op het vuurwerk in Oostende, een unieke manier om het nieuwe jaar in te zetten. Ook op Nieuwsjaardag zet de crew alles op alles om de passagiers te verwennen: gasten kunnen de benen onder tafel schuiven en met zicht op zee nagenieten bij het eerste ontbijt van 2019.

Nieuwjaars minicruise: vertrek op 31 december

 • Spetterend oudejaarsfeest met live-entertainment aan boord
 • Tickets beschikbaar vanaf € 149 p.p.
  • Overnachting aan boord in een binnenhut met douche & toilet
  • 1 glas bubbels per persoon
  • Diner in het buffetrestaurant
  • Ontbijtbuffet in The Kitchen restaurant
  • Gratis parking in de P&0 Ferries-terminal
 •       VIP-arrangement +  € 66 p.p.
  • Overnachting aan boord in luxueuze clubhut
  • 4-gangendiner in The Brasserie
  • Uitgebreid nieuwjaarsontbijt in à la carte restaurant

Oversteek Zeebrugge – Hull: dagelijks

 • Dagelijkse nachtelijke passagiersdienst
 • Auto-overtocht vanaf €169 voor auto + 2 passagiers per enkele reis

Reservatie?

Contacteer ons
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Wim Lefebure Whyte Corporate Affairs
Over P&O Ferries

P&O Ferries, de grootste pan-Europese veerdienstmaatschappij, exploiteert 27.000 overtochten per jaar op acht belangrijke routes tussen Groot-Brittannië, Frankrijk, Noord-Ierland, de Ierse Republiek, Nederland en België met 20 schepen die elk jaar 8,4 miljoen passagiers vervoeren en 2,3 miljoen vrachtcontainers. 

P&O Ferries onderhoudt een dagelijkse nachtelijke passagiersdienst Zeebrugge-Hull en Rotterdam-Hull. Daarnaast voorziet ze in 23 overtochten per dag, enkele reis, tussen Calais en Dover. Tot slot verzorgt P&O Ferries ook de verbindingen Liverpool-Dublin en Cairnryan-Larne op de Ierse Zee.  

In samenwerking met haar logistieke divisie P&O Ferrymasters beschikt de maatschappij ook over geïntegreerde weg- en spoorverbindingen met Europese landen zoals Italië, Polen, Duitsland, Spanje en Roemenië. P&O Ferrymasters heeft een eigen railterminal in de stad Oradea, in het noorden van Roemenië, die het vervoer van goederen van Aziatische landen naar Groot-Brittannië via de zijderoute vergemakkelijkt. 

P&O Ferries
Leopold II Dam 13 (Havendam)
B 8380, Zeebrugge
Belgie