P&O Ferries verwent haar passagiers deze zomer met nieuw menu en vernieuwde winkel aan boord

De zomervakantie is uit de startblokken geschoten met prachtig weer. Het uitgelezen moment voor P&O Ferries om enkele nieuwigheden in de verf te zetten en de ervaring aan boord een extra boost te geven. Het à la carte restaurant “The Brasserie” laat passagiers deze zomer proeven van een vernieuwd menu waarbij de nadruk ligt op verse en lokaal geproduceerde ingrediënten. Daarnaast steekt P&O Ferries de shops in een nieuw kleedje en breidt het haar souveniraanbod verder uit.

Zoveel meer dan de zee op je bord

P&O Ferries gaat er prat op dat de vakantie begint eens de passagiers aan boord stappen. Maar op culinair niveau betekent een vakantie in het Verenigd Koninkrijk zoveel meer dan de traditionele “fish and chips”! Het uitgebreide, nieuwe menu in The Brasserie aan boord van de P&O-schepen is het beste bewijs. Het menu biedt voor ieder wat wils: van een Mediterraanse plank als aperitief over een vegetarische halloumiburger, een grillgerecht of een veganistische pizza als hoofdgerecht tot een opera cake van chocolade en koffie als dessert (klik hier om het volledige menu te raadplegen). Wat alle gerechten gemeenschappelijk hebben, is dat P&O Ferries verse ingrediënten gebruikt, die zoveel mogelijk lokaal in Groot-Brittanië worden gecultiveerd.

Souvenirs naar ieders smaak

Wie vakantie zegt, denkt ook aan souvenirs. Midden juni opende P&O Ferries de eerste volledig vernieuwde souvenirwinkel aan boord van de Spirit of Burgundy, 1 van de schepen op de route Dover-Calais. De komende periode zullen de winkels aan boord van de andere schepen worden vernieuwd, waarbij P&O Ferries inzet op een interessante mix van zowel lokale als internationale merken, aan erg scherpe prijzen. De brede waaier aan producten omvat onder meer schoonheidsproducten, snacks, speciale likeuren, tabak, mode en accessoires. Kortom, passagiers vinden er ongetwijfeld hun gading qua souvenirs voor het thuisfront!


Story image

 

 

Over P&O Ferries

P&O Ferries, de grootste pan-Europese veerdienstmaatschappij, exploiteert 27.000 overtochten per jaar op acht belangrijke routes tussen Groot-Brittannië, Frankrijk, Noord-Ierland, de Ierse Republiek, Nederland en België met een vloot van 20 schepen. 

P&O Ferries onderhoudt een dagelijkse nachtelijke passagiersdienst Zeebrugge-Hull en Rotterdam-Hull. Daarnaast voorziet ze in 23 overtochten per dag, enkele reis, tussen Calais en Dover. Tot slot verzorgt P&O Ferries ook de verbindingen Liverpool-Dublin en Cairnryan-Larne op de Ierse Zee.  

In samenwerking met haar logistieke divisie P&O Ferrymasters beschikt de maatschappij ook over geïntegreerde weg- en spoorverbindingen met Europese landen zoals Italië, Polen, Duitsland, Spanje en Roemenië. P&O Ferrymasters heeft een eigen railterminal in de stad Oradea, in het noorden van Roemenië, die het vervoer van goederen van Aziatische landen naar Groot-Brittannië via de zijderoute vergemakkelijkt. 

P&O Ferries
Leopold II Dam 13 (Havendam)
B 8380, Zeebrugge
Belgie