Hercule Poirot nu ook op cruiseschip

P&O Ferries pakt uit met levensecht detectivespel

Nu de nieuwe filmversie van de klassieker “Murder at the Orient Express”, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Agatha Christie, hoge toppen scheert in de bioscoopzalen, pakt P&O Ferries dit voorjaar uit met een Murder Mystery Minicruise. Tijdens een driedaagse minicruise van Zeebrugge naar Hull kunnen reizigers zich even de bekende Belgische detective Hercule Poirot wanen en Cluedo-gewijs op zoek gaan naar de moordenaar.Eens aan land, kunnen ze de gezellige havenstad Hull - vorig jaar nog UK City of Culture- bezoeken of het charmante middeleeuwse stadje York.

Wie bij het bekijken of lezen van “Murder on the Orient Express” al op het puntje van zijn stoel zat, zal niet weten wat hem overkomt tijdens de “Murder Mystery Minicruise”. Wat begint als een “normale” minicruise, zal zich als snel ontvouwen tot een bloedstollend avontuur. Tijdens het diner krijgen de reizigers zenuwslopende raadsels voorgeschoteld. Een speciaal Murder Mystery Team met live acteurs maakt het hele gebeuren des te spannender. De reizigers zitten slechts met één prangende vraag: “Wie is de moordenaar?”.

Geen fan van het betere detectivewerk? Gooi de beentjes los op de tonen van Abba & The Bee Gees tijdens de “Abba & The Bee Gees Minicruise” of de beste Rock ‘n Roll hits tijdens de “Rock ’n Roll Minicruise”.

Het is duidelijk, per cruiseship de Noordzee oversteken is al een ervaring op zich, maar tijdens een driedaagse thematische minicruise wordt de oversteek pas echt een belevenis.

 

Rock ‘n Roll Minicruise: vertrek op 15 of 17 februari

Abba & The Bee Gees Minicruise: vertrek op 1 of 3 maart

Murder Mystery Minicruise: vertrek op 12 of 14 maart

Oversteek Zeebrugge – Hull: dagelijks

  • Dagelijkse nachtelijke passagiersdienst 
  • Auto-overtocht vanaf €169 voor auto + 2 passagiers per enkele reis

Reservatie?

Persverslag?

  • Interesse om deel te nemen aan één van deze minicruises? Neem contact op met [email protected] 

Persbericht P&O Ferries - Murder Mystery Minicruise 2018.pdf

PDF - 727 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over P&O Ferries

P&O Ferries, de grootste pan-Europese veerdienstmaatschappij, exploiteert 27.000 overtochten per jaar op acht belangrijke routes tussen Groot-Brittannië, Frankrijk, Noord-Ierland, de Ierse Republiek, Nederland en België met een vloot van 20 schepen. 

P&O Ferries onderhoudt een dagelijkse nachtelijke passagiersdienst Zeebrugge-Hull en Rotterdam-Hull. Daarnaast voorziet ze in 23 overtochten per dag, enkele reis, tussen Calais en Dover. Tot slot verzorgt P&O Ferries ook de verbindingen Liverpool-Dublin en Cairnryan-Larne op de Ierse Zee.  

In samenwerking met haar logistieke divisie P&O Ferrymasters beschikt de maatschappij ook over geïntegreerde weg- en spoorverbindingen met Europese landen zoals Italië, Polen, Duitsland, Spanje en Roemenië. P&O Ferrymasters heeft een eigen railterminal in de stad Oradea, in het noorden van Roemenië, die het vervoer van goederen van Aziatische landen naar Groot-Brittannië via de zijderoute vergemakkelijkt. 

Neem contact op met

Leopold II Dam 13 (Havendam) B 8380, Zeebrugge Belgie